Een TOP vakantie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Assortiment

Ga terug

Press SW 1L

Productomschrijving

Press SW 1L

Press schoonwatertank en -leiding reiniger van 123 Products is geschikt voor het schoonmaken van het complete drinkwatersysteem in campers en caravans. Press verwijdert alle aanslag uit de watertank én de leidingen.
Het reinigingsmiddel is een product op basis van natuurlijke componenten en grondstoffen. Daardoor is het niet schadelijk voor de gezondheid en is het veilig te gebruiken op alle materialen waaruit het watersysteem van een caravan of camper bestaat.

Meng 100 ml Press per 20 liter tankinhoud met 5 liter water en draai de kranen openen totdat het mengsel uit de kranen komt. Kranen sluiten en de watertank volledig afvullen met schoon water. Laat het middel 15 minuten inweken en leeg vervolgens de watertank. Het mengsel kan worden opgevangen om de behandeling te herhalen. Daarna het watersysteem grondig met schoon water doorspoelen.
Een eventuele nasmaak is niet schadelijk voor de gezondheid.

Press kan zonder problemen door de boiler worden gespoeld. Wanneer het mogelijk is om de boiler uit te sluiten dan is dit wel aan te raden. Niet alle boilers kunnen helemaal worden leeggemaakt en dit zorgt voor veel extra spoelwerk.

Press is niet geschikt voor het verwijderen van kalk.
Gebruik voor vuilwatertanks en leidingen Press vuilwatertank en -leiding reiniger van 123 Products.

Na reiniging van de watertank met Press is het aan te bevelen om het systeem te desinfecteren met bijvoorbeeld Desifec watersysteem desinfectie van 123 Products. Desifec doodt alle voorkomende bacteriën, waaronder E. coli en Legionella, waardoor het watersysteem weer veilig en betrouwbaar is.  

14,95 In stock

123 producten

Productspecificaties

    Copyright © 2019 Kampeerwinkel Amersfoort | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring

    Designpro.nl | Z-IM