Een TOP vakantie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Assortiment

Ga terug

Press VW 0.5l

Productomschrijving

Press VW 0.5L

Press vuilwatertank en -leiding reiniger van 123 Products is geschikt voor het schoonmaken van het vuilwatersysteem in caravans en campers. Press verwijdert slijm en andere aanslag, die vaak een hinderlijke stank veroorzaken, uit de afvalwatertank én de leidingen. Het reinigingsmiddel laat een zeepfilm in de leiding achter waardoor de hechting van nieuwe vervuiling wordt tegengegaan.

500 ml Press vuilwatertank en -leiding reiniger is geschikt voor afvalwatertanks tot 80 liter capaciteit. Bij grotere vuilwatertanks zijn meerdere flesjes nodig.

Eenvoudig Press reiniger in de afvoer(en) gieten. Het reinigingsmiddel loopt door de leidingen naar de vuilwatertank. Voeg, afhankelijk van de vervuiling, 4 tot 7 liter water toe en laat het 10 tot 15 minuten inwerken. Spoel vervolgens de restanten weg met ruim water en laat het geheel in de afvalwatertank staan. Leeg de vuilwatertank op een daarvoor geschikt lozingspunt. Spoel daarna het hele systeem door met schoon water. Het systeem is nu weer klaar voor gebruik.

Press is niet geschikt voor het verwijderen van kalk.
Gebruik voor drinkwatertanks en leidingen Press schoonwatertank en -leiding reiniger van 123 Products.

Na reiniging van de watertank met Press is het aan te bevelen om de Geurneutralisator van 123 Products toe te voegen aan de afvaltank. Dit middel neutraliseert hinderlijke geuren en zorgt voor een frisse geur.  

8,99 In stock

123 producten

Productspecificaties

    Copyright © 2019 Kampeerwinkel Amersfoort | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring

    Designpro.nl | Z-IM