Een TOP vakantie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Assortiment

Ga terug

BP vulling Lichtgewicht gasfles 5kg

Productomschrijving

 Benegaslight gasflessen in 5  7.5 en 10 kilo variant.

De gaslight kunststof gasfles heeft een aantal grote voordelen: de gasfles is licht van gewicht, veilig, praktisch en comfortabel. Ideaal om comfortabel te kunnen genieten van uw vrije tijd.

50% lichter: doordat de gas light fles tot 50% lichter is als de traditionele stalen gasfles, is deze eenvoudig te tillen en te vervoeren. De gewichtsbesparing varieert tot maar liefst 10,5 kg!
De kunststof gasfles laat zich met weinig inspanning aan boord brengen van uw camper, caravan of boot. Comfortabel draaggemak: ook ideaal voor thuis.
De gaslight heeft een mooi, modern design. Door de grote en ruime handgrepen is de gasfles gemakkelijk en comfortabel te dragen. De kunststof kraag biedt daarnaast een uitstekende bescherming voor de kraan.
Dankzij het transparante kunststof is het eenvoudig af te lezen hoeveel gas nog in de fles aanwezig is. Door de vormgeving van de fles is de gas light gemakkelijk stapelbaar. Sterke en veilige constructie de gaslight van benegas light heeft een unieke, sterke hightech constructie van hoogwaardige kunststoffen. De gladde binnenvoering wordt uit één geheel vervaardigd en vormt samen met de glasvezel buitenmantel het drukvat. Doordat de voering geen naden of verbindingen heeft ontstaat er een enorm sterke, veilige en toch lichtgewicht constructie. Het kunststof is vocht- en chemicaliënbestendig, kan niet roesten en een speciale coating voorkomt veroudering door uv-stralen.

De kunststof gasfles van benegaslight wordt in bruikleen ter beschikking gesteld, tegen betaling van statiegeld. Omdat benegas light zorg draagt voor de keurjaren hoeft u zich hier geen zorgen over te maken: u kunt uw lege gas light altijd omwisselen. U betaalt slechts de vulling.

Specificaties:
gasfles merk: benegas light
soort gas: propaan
hoogte: 5 kg: 390 mm
10 kg: 571 mm
diameter: 305 mm
leeg gewicht:
5 kg: 3,8 kg
10 kg: 5,3 kg
totaalgewicht:
5 kg: 8,8 kg
10 kg: 15,3 kg
kraan: 1/2" links, buitendraad
geldigheidsduur: onbeperkt
statiegeld: € 55,00
pijs 5kg: € 23,-

prijs 10kg: € 39,-

Alleen af te halen in onze winkel

24,- In stock

Benegas

Productspecificaties

  • Vulling: Propaan
  • Inhoud: 5kg
  • Diameter: 30,5cm
  • Hoogte: 39cm

Copyright © 2019 Kampeerwinkel Amersfoort | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM