Een TOP vakantie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Assortiment

Ga terug

Superwax UV+ Spray

Productomschrijving

Superwax UV met spray

Superwax UV van 123 Products is een waxbescherming met UV werende toevoegingen. Deze UV bescherming is bij uitstek geschikt voor caravans en campers met veel kunststof onderdelen. Door deze onderdelen, bijvoorbeeld de ABS voor- en achterkant of het antihageldak, regelmatig extra te beschermen tegen straling van de zon vermindert de kans op verkleuring en scheurtjes.
Het behandelde oppervlak wordt 1-2 maanden maximaal beschermd. Superwax UV kan zonder problemen over het hele oppervlak worden toegepast, zelfs op de ramen.
Nabehandeling is niet nodig.

Was het oppervlak eerst af met bijvoorbeeld Clean shampoo van 123 Products. Superwax UV beschermt namelijk wel, maar reinigt het oppervlak niet.

De Superwax UV wordt eenvoudig met de tuinslang op de caravan of camper gezet. De ETU spuitkop is voorzien van een Gardena/Hozelock koppeling waarmee het spuitpistool simpel op de slang wordt geklikt. Het werkt enorm gemakkelijk; de straal is op het spuitstuk te regelen. Eerst het oppervlak afspuiten en nat maken, vervolgens het spuitpistool instellen op 'Open' en het oppervlak inspuiten met was. Daarna alleen nog even afspuiten en het oppervlak is beschermd tegen weersinvloeden.

Indien u al in het bezit bent van de Supersprayer dan kunt u daarna volstaan met het aanschaffen van de navulverpakking. Hier wordt de ETU sprayer niet bijgeleverd.  

19,99 In stock

123 producten

Productspecificaties

    Copyright © 2019 Kampeerwinkel Amersfoort | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring

    Designpro.nl | Z-IM